• Головна
  • Новини Львова
  • Хірург із США спільно з львівськими лікарями прооперував однорічну дівчинку з незрощенням губи

Хірург із США спільно з львівськими лікарями прооперував однорічну дівчинку з незрощенням губи

Хірург із США спільно з львівськими лікарями прооперував однорічну дівчинку з незрощенням губи

Також дитині провели пластику губи, крила носа та м’якого піднебіння

Відомий щелепно-лицевий та пластичний хірург із США Стів Ортен разом з лікарями Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні Охматдит провів пластично-реконструктивну операцію однорічній дівчинці, яка мала незрощення верхньої губи, піднебіння та альвеолярного відростка.

Про це повідомляють у Львівській Обласній Дитячій Клінічній Лікарні Охматдит.

"Одномоментно також було проведено первинну хейлоринопластику — пластика губи та крила носа — та велостафілопластику — пластику м’якого піднебіння", — діляться у лікарні.

Там додають, що лікар Ортен зізнався, що отримав велике задоволення від співпраці з українськими колегами, втішений отриманими результатами та здобутим досвідом.

"Лікарі домовилися про продовження співпраці на міжнародному рівні задля обміну досвідом та навчання. Все для того, аби наші дітки росли здорові та щасливі. Дякуємо колегам за гарну співпрацю", — наголошують у лікарні.

Нагадаємо, Перше медичне об’єднання Львова отримало нейронавігаційне обладнання BrainLab. Така система дозволяє швидко і чітко знаходити необхідні змінені ділянки головного чи спинного мозку будь-якої локалізації та безпечно і максимально видаляти їх.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності