Львівські лікарі отримали обладнання для оперування головного та спинного мозку

Львівські лікарі отримали обладнання для оперування головного та спинного мозку

Це допомога від канадської дитячої лікарні та благодійної організації

Перше медичне об'єднання Львова отримало нейронавігаційне обладнання BrainLab. Це допомога від канадської дитячої лікарні Hospital for Sick Kids та організації SickKids Foundation.

Про це повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

"Нейронавігаційне обладнання BrainLab — незамінне для хірургічного лікування захворювань головного мозку та хребта. Така система дозволяє швидко і чітко знаходити необхідні змінені ділянки головного чи спинного мозку будь-якої локалізації та безпечно і максимально видаляти їх. А ще — виявляти надзвичайно важливі функціональні зони головного мозку, які відповідають за рухи, мову і "оминути" їх, тим самим значно зменшуючи ризики неврологічного дефіциту", — пояснюють у лікарні.

Там дякують Hospital for Sick Kids та SickKidsFoundation у Торонто за турботу про найменших пацієнтів та багаторічну підтримку, адже канадські партнери співпрацюють з дитячою Лікарнею Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова.

Нагадаємо, львівські лікарі встановили титанові фіксатори Віці, яка за свої 9 років 10 разів ламала кінцівки, бо її кістки — крихкі.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності