У Львові попрощались з трьома загиблими воїнами

У Львові попрощались з трьома загиблими воїнами

Поховали полеглих захисників на полі почесних поховань Личаківського цвинтарю

18 червня у Львові поховали трьох полеглих захисників. Двоє героїв, Олексій Тарасьєв та Ігор Сканун, були добровольцями 125-ї львівської бригади тероборони. Молодший сержант Ростислав Томків бився проти росіян у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Галицького.

Про прощання з полеглими героями повідомив начальник Львівської академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Відомо, що заупокійну літургію за полеглими воїнами відслужили у гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ. Окрім рідних загиблих захисників та військовослужбовців, віддати останню шану героям прийшло й чимало пересічних львів'ян.

Після молитви за душі новопреставлених героїв, процесія вирушила до Личаківського цвинтарю через площу Ринок. На шляху траурної процесії львів'яни та гості міста зупинялись, аби віддати останню шану воїнам, які віддали життя за Україну.

Поховали усіх трьох полеглих воїнів на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

 "Надзвичайно важко отримувати трагічні звістки про загибель кожного українського воїна, ще важче проводжати їх в останню путь. Але наш святий обов’язок – віддати належні почесті цим мужнім українцям, пам’ятати про їхні подвиги та продовжувати їхню почесну місію – захищати Україну та боронити український народ", - підсував генерал Павло Ткачук.

Нагадаємо, дрогобичанин Руслан Грех загинув у бою з російськими окупантами. У 52-річного воїна залишилась дружина, двоє дітей й внуки

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності