18 червня Львів прощатиметься з трьома полеглими військовими

18 червня Львів прощатиметься з трьома полеглими військовими

Завтра, 18 червня, у Львові прощатимуться із загиблими військовими – Олексієм Тарасьєвим, Ігорем Скакуном та Ростиславом Томківим. Герої загинули у бою з окупантами захищаючи Україну, повідомляє Львівська міська рада.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла УГКЦ, що на вул. Театральна, 11. Об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Опісля похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А).

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Похорон Героїв триватиме приблизно до 12:30.

Двоє полеглих, Олексій Тарасьєв та Ігор Сканун, добровільно стали на захист України у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони. У мирний час Олексій працював у акціонерному товаристві "Концерн "Галнафтогаз", згодом займався приватними проєктами. Любив гори, захоплювався альпінізмом та грою "Що? Де? Коли?". У загиблого залишилися батьки та сестра.

Ігор працював у приватному акціонерному товаристві "Львівський електроламповий завод "Іскра", згодом займався монтажем пластикових вікон. У військового залишилися двоюрідна сестра та двоє дядьків.

Ще одним Героєм, з яким завтра прощатимуться у Львові, є Ростислав Томків. Воїн мріяв про професійну кар’єру військового, планував вступати до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У мирний час працював митним брокером, згодом – у товаристві з обмеженою відповідальністю "Золотий ліс". Захищав Україну від початку повномасштабного вторгнення в складі 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила. У Героя залишилися мама, дружина, донька та брат.

Нагадаємо, у Львові попрощались з двома полеглими воїнами ТРО. Львів'яни зупинялись на вулицях, аби віддати останню шану полеглим захисникам.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності