У Львові попрощались з двома полеглими воїнами ТРО

У Львові попрощались з двома полеглими воїнами ТРО

Львів'яни зупинялись на вулицях, аби віддати останню шану полеглим захисникам.

У Львові попрощались з полеглими воїнами 125-ї бригади територіальної оборони. Останній спочинок на Личаківському цвинтарі знайшли двоє львів'ян - Сергій Сподаренко й Іван Кердман.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відомо, що обоє полеглих захисників служили у 125-й львівській окремій бригаді ТРО. Сергій Сподаренко був приватним підприємцем, а з початку повномасштабної війни приєднався до сил територіальної оборони. У загиблого воїна залишилась дружина і двоє дітей.

Іван Кердман разом з родиною переїхав до Львова з Херсону у 2020-у році, і займався промисловим альпінізмом. Разом дружиною виховував трьох дітей.

Процесія вирушила від Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла площею Ринок і далі, по вулицях Підвальній й Пекарській до поля почесних поховань №86А Личаківського цвинтарю Львова. Під час руху процесії перехожі зупинялись, аби вшанувати пам'ять загиблих захисників.

Нагадаємо, 1 червня у Львові попрощались з полковником Національної гвардії, львів'янином Владислав Аллеровим, який загинув на ізюмському напрямку. Полеглий захисник був сином командувача Нацгвардії у 2015-2019 роках генерала Юрія Аллерова

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності