Садовий розповів, коли заселятимуть вагітних переселенок у нове тимчасове житло

Садовий розповів, коли заселятимуть вагітних переселенок у нове тимчасове житло

Будують житло за підтримки Червоного Хреста

У Львові триває будівництво тимчасового помешкання для вагітних жінок, які втекли від війни та знайшли прихисток у місті. Заселяти переселенок планують у середині липня, повідомляє мер Львова Андрій Садовий.

"Найважливіше це – безпека і комфорт. Неподалік від будівлі плануємо облаштувати невеличке озеро і парк", - йдеться у повідомлені.

Як раніше повідомляло Lviv.media, у районі вул. Тракт Глинянський з'явиться два півтораповерхові дерев’яні будиночки, у яких розмістять приблизно 120 жінок при надії.

Формат цього житла відрізняється від інших модульних містечків для переселенців у Львові. Це дерев’яні конструкції, які збирають на місці. Вони зручніші, бо йдеться про комфорт жінок при надії. Майбутні мами матимуть окремі спальні та санвузли, а от простори для відпочинку та приготування їжі будуть спільними.

Нагадаємо, у Львові відкрили міський центр підтримки вимушено переміщених людей. В одному офісі об‘єднали усі послуги для переселенців. Знайти тимчасове житло, роботу, отримати юридичну консультацію та іншу необхідну допомогу можна у Личаківській районній адміністрації за адресою вулиця Костя Левицького, 67.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності