• Головна
  • Новини Львова
  • Обіцяли змайструвати мангал: водій та пасажир автівки у Львові намагалися підкупити поліцейських

Обіцяли змайструвати мангал: водій та пасажир автівки у Львові намагалися підкупити поліцейських

Обіцяли змайструвати мангал: водій та пасажир автівки у Львові намагалися підкупити поліцейських

Чоловіки перебували у наркотичному та алкогольному сп'янінні

Сьогодні вночі на вулиці Городоцькій у Львові водій та пасажир автівки Citroen Jumpy намагалися дати хабар патрульним. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

"Сьогодні, близько опівночі, патрулюючи на вулиці Городоцькій, львівські патрульні зупинили водія автомобіля Citroen Jumpy за порушення ПДР. Спілкуючись з 38-річним мешканцем Львівщини поліцейські виявили в нього очевидні ознаки наркотичного та алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти перевірку в медичному закладі. Результат позитивний", — йдеться у повідомленні поліції.

Під час оформлення адмінматеріалів порушник почав пропонувати хабар, мовляв, що дружина привезе будь-яку суму, яку скажуть поліцейські. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність, однак на чоловіка це не подіяло.

Очікуючи слідчо-оперативну групу, до патрульних підійшов 39-річний пасажир автомобіля. Він вступився за порушника і запропонував поліцейським 3 тисячі гривень та обіцяв змайструвати мангал, наголосивши, що його вартість 10 000 гривень.

Водій отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння) КУпАП. До того ж, обом чоловікам загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

Нагадаємо, упродовж двох діб, 11 та 12 червня, на території Львівської області патрульні зупинили майже півсотні автівок, чиї водії перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності