Глава МОЗ Німеччини застряг у ліфті під час візиту до Львова

Глава МОЗ Німеччини застряг у ліфті під час візиту до Львова

Компанію німецькому посадовцю склав міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко

Міністр охорони здоров'я Німеччини Карл Лаутербах, який вчора відвідав Львів, під час візиту ненадовго застряг у ліфті. Разом з посадовцем у кабіні був очільник українського МОЗ Віктор Ляшко.

Як інформує Lviv.Media, про це Карл Лаутербах написав у своєму обліковому записі в соцмережі Twitter.

"Останній твіт про подорож Україною. Клініки були в незадовільному стані. Ось я застряг у ліфті з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком, який раптом опустився на 1 метр. Спочатку ніхто не хотів вилазити", - пише посадовець, додавши відповідне фото.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, учора Карл Лаутербах відвідав Львів, де взяв участь у Форумі Донорів, метою якого було залучити фінансування для будівництва в місті одного з найбільших реабілітаційних центрів у Європі. Центр "Незламні", який за проєктом зможе приймати до 50 тисяч пацієнтів у рік, має допомогти у фізичній та ментальній реабілітації українських воїнів та постраждалих від війни цивільних.

Під час візиту Кар Лаутербах повідомив, що німецьке МОЗ вже надає необхідні матеріали для організації у Львові якісного протезування кінцівок постраждалим українцям. Крім того, за словами посадовця, більше як 200 німецьких лікарів готові прибути до України, аби лікувати поранених воїнів ЗСУ,

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності