Святослав Вакарчук відвідав львівських десантників на фронті

Святослав Вакарчук відвідав львівських десантників на фронті

Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідав бійців львівської 80-ї десантно-штурмової бригади, які зараз захищають Україну на найважчих ділянках фронту.

Відомий львів'янин, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, завітав до воїнів львівської 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, які зараз тримають фронт на Сході України.

Як інформує Lviv.Media, про це повідомили на сторінці бригади у соцмережі Facebook.

За словами музиканта, він приїхав, аби підтримати бойових дух українських бійців, адже вся держава уважно стежить за подіями на фронті, де ворог активізувався й готується до наступу. Відтак, воїнам треба бути сильними не лише фізично, а й морально, та вірити у перемогу.

"Я твердо переконаний, що все це у наших солдат є. Тому я вирішив своїми піснями, своєю музикою, своїм співом підтримати цей ваш високий бойовий запал, вашу твердість та хоробрість. Хлопці, Ваша зброя - автомат, кулемет, гармата. Моя зброя - пісня, гітара. Але разом ми робимо одну справу. Тільки ви, тут, на фронті, ризикуєте своїми життям. І за це Вам, десантники, велика подяка і шана від всього українського народу", - сказав Святослав Вакарчук.

Відомо, що фронтмен “Океану Ельзи” завітав у військовий шпиталь, де заспівав пісень для поранених воїнів бригади. Крім того, Святослав Вакарчук відвідав й інші підрозділи, де заспівав для львівських десантників як старі хіти, так і нові пісні, присвячені російсько-українській війні.

Завершився концерт піснею “Все буде добре!”, яку військовослужбовці 80 бригади співали хором, в унісон, разом в автором. Бо все, і для України, і для ЗСУ, і для кожного воїна, дійсно має бути добре.

“А ця війна неодмінно завершиться нашою перемогою!”- сказав на прощання Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, як повідомляло Lviv.Media, артилеристи львівської окремої 80-ї  десантно-штурмової бригади вразили склад ворожих боєприпасів на Луганщині, де зараз тривають найважчі бої на фронті російсько-української війни.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності