У Львівській громаді збираються облаштувати додаткові кладовища

У Львівській громаді збираються облаштувати додаткові кладовища

У Львівській громаді хочуть соблаштувати три нових кладовища. Два з них будуть у Малехові, ще один — у Великих Грибовичах. Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

Згідно з документацією, львівські депутати дали дозвіл ЛКП "Муніципальна обрядова служба" на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у с. Великі Грибовичі (площею 1,59 га) та на вул. Київській у с. Малехові (площею 3 га).

Також "Муніципальна обрядова служба" отримає у власність ще одну земельну ділянку площею 1 га у Малехові для обслуговування кладовища.

Зазначимо, що ділянка площею 1 га у Малехові належить Малехівській сільраді й призначена для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

Додамо, Львів налічує 13 кладовищ, на сьогодні людей ховають тільки на Голосківському, а на Янівському, Сихівському та Личаківському підхоронюють.

Нагадаємо, у грудні 2021 року виконком Львівської міськради погодив будівництво крематорію. Його повинні збудувати на території Голосківського кладовища.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності