До Львова приїде міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко

До Львова приїде міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко

У п’ятницю, 10 червня, до Львова приїде міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Він у межах Форуму донорів "Незламні" презентуватиме проєкт Національного центру реабілітації. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі Першого ТМО, у структурі якого створять новий реабілітаційний центр.

Передбачають, що у Центрі щороку допомагатимуть 50 тисячам українців. Найперше йдеться про людей, які фізично та ментально постраждали внаслідок війни. Також послугами реабілітації зможуть скористатися пацієнти, які її потребують через інші травми та хвороби.

Центр реабілітації включатиме в себе потужну фізичну, психологічну та психосоціальну реабілітацію. Окремим напрямком передбачена хірургія, зокрема реконструктивна, а також ортопедія і роботичне протезування. У Центрі не лише встановлюватимуть постраждалим від війни українцям протези, а й виготовлятимуть їх там. Також заплановано 3D-друк кісткових імплантатів.

Нагадаємо, 25 травня у Львові анонсували проєкт одного з найбільших національних реабілітаційних центрів Європи “Незламні”.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності