У Львові демонтовуватимуть незаконно облаштовані літні майданчики

У Львові демонтовуватимуть незаконно облаштовані літні майданчики

У Львові збираються навести лад з літніми майданчиками. Так, незаконно облаштовані тераси будуть зносити. Про це повідомив голова комісії архітектури, містобудування та розвитку територій ЛМР Олексій Різник.

"На комісії ми розглянули низку звернень районних адміністрації, щодо демонтажу літніх майданчиків. Більшість цих звернень стосуються неправомірного встановлення суб’єктами господарської діяльності літніх майданчиків за які не здійснюється оплата. Це дуже важливі для міста речі. Необхідно, аби усі районні адміністрації перевірили свої райони на предмет правомірного встановлення літніх майданчиків", — пише посадовець.

Він наголосив, що це питання треба врегульовувати незважаючи на відтермінування оплати за користування літніми майданчиками на час війни.

Різник зазначив, що якщо до 15 червня суб’єкти господарської діяльності не звернуться на комісію з підтвердженням що вони подали пакет документів про надання дозволу на здійснення своєї діяльності і клопотанням про відтермінуванням демонтажу, то літні майданчики будуть демонтовані.

Нагадаємо, сьогодні у Львові дозволили продавати міцний алкоголь. Відтепер магазини та заклади громадського харчування з 12:00 по 21:00 можуть продавати усі види алкоголю.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності