Вартість нових квартир у Львові зросла майже на 10%

Вартість нових квартир у Львові зросла майже на 10%

Ціни на квартири у новобудовах зростають у гривневому та доларовому еквіваленті в порівнянні з довоєнним рівнем. Тим часом у Львові вартість нових квартир зросла на 10%. Про це йдеться у пресрелізі ЛУН.

Натомість у західних регіонах ціни зросли від 6,7% у Чернівецькій області до 15,5% у Хмельницькому регіоні, що є найвищим показником по країні.

Крім того, внутрішня міграція вимушених переселенців до цих безпечних регіонів та найбільша віддаленість від зон бойових дій сформували оптимістичне підґрунтя для відновлення ринку.

На Західній України спостерігається найбільший  відсоток продовження робіт на будівельних майданчиках. Волинська область — 92% відновили будівництво, Рівненська — 92%, Івано-Франківська — 89%, Закарпатська — 88%, Тернопільська — 85%, Львівська — 81%, Хмельницька — 77%, Чернівецька — 62%.

Нагадаємо, для вимушених переселенців у Дрогобичі зводять багатоквартирну двоповерхівку. Її обладнають за сучасною технологією каркасних споруд, з індивідуальними санвузлами, душовими та кухнею.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності