Ресторани з терасами у Львові: заклади, з яких видно місто згори

Ресторани з терасами у Львові: заклади, з яких видно місто згори

Львів туристичний нараховує безліч ресторанів, які з радістю та великим задоволенням відвідують жителі та гості міста. Поміж улюблених - затишні тераси, звідки відкриваються мальовничі краєвиди та неповторна львівська атмосфера. Lviv.Media зібрав ресторації, з яких можна подивитися на місто Лева як на долоні. 

Тераса готелю “Цитадель”

Адреса: вул. Грабовського, 11Телефон: +38 (032) 295 82 22Час роботи: щодня з 8:30 до 22:00Кухня: європейськаЛітня тераса готелю "Цитадель Інн" відкриває казковий мальовничий вид на історичну частину міста. Тому з квітня по жовтень наші гості мають нагоду насолоджуватися свіжим повітрям, сонячним теплом, прекрасним краєвидом, ласуючи кулінарними делікатесами та стравами "з димком" із спеціального мангал-меню. Ресторан має власний винний погреб зі значною колекцією витриманих вин зі всього світу. Тераса на даху готелю ЛеополісАдреса: вул. Театральна, 16Телефон: +38 (032) 295 95 15Час роботи: щодня з 8:00 до 21:00Кухня: європейська, українськаУ кількох хвилинах пішки від площі Ринок можна потрапити у найромантичніше місце Львова. На даху будівлі розташовані всього чотири столики і нерідко вони заброньовані на тижні вперед, тому аби потрапити та помилуватися унікальним панорамним видом на історичну частину Львова треба потурбуватися заздалегідь. 

Тераса на даху готелю “Швейцарський”

Адреса: вулиця Князя Романа, 20Телефон: +38 (097) 235 67 77Час роботи: щодня із 12:00 до 22:00Кухня: українська, італійськаВідчути дух старовинного міста-Лева і насолодитися чарівним видом з панорамної тераси можна в ресторані Valentino, що розташований на даху готелю “Швейцарський”. Тут гостям закладу пропонують різні напої, які добре вгамують спрагу та смачні страви італійської та української кухні. 

Тераса на даху пивної ресторації “Кумпель”

Адреса: проспект Чорновола, 2бТелефон: +38 (068) 998 99 95Час роботи: щодня із 12:00 до 21:00Кухня: українська, європейська, галицькаПивний ресторан “Кумпель” на проспекті Чорновола належить до однойменної мережі ресторацій-броварень, розташованих у Львові. Щоб потрапити у заклад, потрібно пройти через крамничку “Кумпель”. Вихідними тут грає жива музика, такоє є можливість подивитись трансляції спортивних заходів. Родзинка закладу - тераса з чудовою панорамою, де можна випити освіжаючого лимонаду або спробувати зварене у власній пивоварні пиво.

“Dnister Panorama Bar” на останньому поверсі готелю “Дністер”

Адреса: вулиця Матейка, 6Контактний телефон: +38 (032) 297 43 65Час роботи: 15:00-22:00Кухня: європейськаБар розташований на 9 поверсі готелю Premier Hotel Dnister та відкриває неймовірний вид на старовинний Львів та його старовинну архітектуру. Панораму міста видно як на долоні, а особливу романтичну атмосферу тут підтримують турботливий персонал, смачні страви та прохолоджуючі напої.  “Soprano roof terrace”Адреса: пл. Князя Святослава, 9Телефон: +38 (098) 164 43 44Час роботи: 08:00-22:00Кухня: європейськаРесторан “Soprano.Roof terrace” розташований на даху готелю Taurus City. Крізь панорамні вікна ресторану гості готелю можуть милуватися чарівним видом на парк “Високий замок” та шпилі старовинних будівель історичного центру Львова, міську Ратушу та Собор Святого Юра. Родзинкою меню є страви, приготовані на деревному вугіллі в печі хоспер. Тут можна відсвяткувати будь-який захід або організувати фотосесію.

Тераса на останньому поверсі ресторації-музею “Гасова лямпа”

Адреса: вулиця Вірменська, 20.Час роботи: 11:00-22:00Контактний телефон: +38 (050) 371 09 08Кухня: європейськаЦя кнайпа є першою в Україні музеєм-ресторацією, адже тут зібрана велика колекція гасових лямп, які були винайдені у Львові 1853 року, тому відвідувачі закладу можуть не лише смачно поїсти чи випити живого пива, а й більше дізнатись про історію цих ламп. На третьому поверсі з тераси можна помилуватися атмосферністю старого Львова.

Ресторан “Terrazza” готелю “Сент Федер”

Адреса: пл. Звенигородська, 3Телефон: +38 (032) 297 48 43Час роботи: 12:00-22:00Кухня: європейська, середземноморськаРесторан розташований на сьомому поверсі готелю в самому центрі Львова поряд з Площею Ринок та Оперним театром. Тут відвідувачі зможуть побачити не лише архітектурні пам'ятки, а й відчути дух старовинного міста-музею. У закладі пропонують спробувати страви середземноморської кухні, якими можна доповнити як романтичну вечерю закоханих, так і просто зустріч старих друзів.

Ресторан на останньому поверсі готелю

Адреса: проспект Свободи, 45Телефон: +38 (050) 315 12 34Час роботи: щодня 08:00-21:00Кухня: європейська, середземноморськаРесторан “Панорама” розташований на 7-му поверсі готелю Panorama Lviv Hotel та відкриває неймовірний вигляд міста, зокрема на Оперний театр. Ресторан пропонує поднання європейської та середземноморської кухні, легкі салати та страви, приготовлені на деревному вугіллі. Тут можна як просто відпочити з друзями так і відсвяткувати будь-який захід. 

“Cloud №7”

Адреса:  площа Соборна, 14Контактний телефон: +38 (098) 111 00 07Кухня: європейськаЗаклад розташований на 7 поверсі торгового центру “Роксолана”. Неймовірний панорамний вид, просторий зал та можливість об’єднати літню терасу та банкетний зал дозволять відсвяткувати гучну вечірку навіть найбільшій компанії.

Ресторан “Євроготель”

Адреса: вул. Тершаковців, 6А.Контактний телефон: +38 (093) 348 31 14Час роботи:Кухня: Просторий та стильний зал розташований на 8-му поверсі “Євроготелю” у 15 хвилинах від історичної частини міста. Насолоджуючись вишуканими стравами панорамна тераса дозволяє безмежно милуватися мальовничими краєвидами.

Львівська майстерня шоколаду 

Адреса: вул. Сербська, 3Час роботи: 10:00-21:00Контактний телефон: +38 (050) 430 60 33На найвищому поверсі "Майстерні шоколаду" розташована невелика, але дуже затишна тераса відкритого типу. Звідси можна оглянути прекрасну панораму Львова та посмакувати найулюбленішою кавою. 

PartyFon

Адреса: пл. Соборна, 14Телефон: +38 (067) 388 11 33Кухня: європейськаЗаклад розташований на даху торгового центру “Роксолана” та складається з двох рівнів – закритого ресторану та тераси. Вдень гостям представлений широкий асортимент авторських європейських страв, вночі тут працює клуб, вечорами можна послухати живу музику. Гостям ресторану пропонують замовити блюда з гриль-меню або морепродукти, є вегетаріанські страви. В алкогольній карті великий вибір класичних та авторських коктейлів, а також широкий асортимент італійських та французьких вин.

Нагадаємо, раніше Lviv.Media склав перелік вищих навчальних закладів Львова, де можна здобути вищу освіту за різними напрямками. Детальніше читайте за посиланням.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності