Львівська команда вперше в історії представить Україну в юнацькій лізі УЄФА

Львівська команда вперше в історії представить Україну в юнацькій лізі УЄФА

Завдяки перемогам у перенесених матчах на території Польщі юніори львівського ФК "Рух" вибороли першість у чемпіонаті України.

Завдяки перемогам у перенесених матчах на території Польщі юніори львівського ФК "Рух" вибороли першість у чемпіонаті України. Таким чином, вперше в історії львівського футболу команда з "королівського" міста представлятиме Україну в юнацькій лізі УЄФА.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

"Завдяки перемогам у перенесених матчах, що відбувались у Польщі, львівські футболісти змогли обійти «Динамо» та «Шахтар» і завершити чемпіонат України на першій сходинці", - зазначають там.

Відомо, що в останніх двох матчах "Рух" здобув впевнені перемоги. Зокрема, з рахунком 6-1 львів'яни обіграли ФК "Інгулець", президент якого Олександр Поворознюк відомий своїм емоційним зваренням до Президента України Володимира Зеленського, яке стало вірусним після того, як на нього був записаний DJ-мікс (Вова, є..аш їх, б...дь).

З рахунком 3:0 "Рух" виборов перемогу над ФК "Колос" на Київщині, чим закріпив собі путівку до УЄФА.

Довідка: ФК "Рух", - футбольний клуб зі Львова, власником якого є місцевий підприємець та колишній депутат обласної ради Григорій Козловський.  З минулого року клуб грає в українській Прем'єр-лізі.

Срібний призер Першої ліги 2019/20. Срібний призер Другої ліги 2016/17. Чемпіон (2014) та срібний призер (2013, 2015[1][2]) першості України серед аматорів. Чотириразовий чемпіон Прем'єр-ліги Львівської області (2012, 2013, 2014, 2015).

Юнацька ліга УЄФА - футбольне змагання для юнацьких команд 32 клубів, які беруть участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА та 32 клубів чемпіонів національних першостей серед юнаків.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, український футболіст Олександр Зінченко учетверте став чемпіоном Англії з “Ман Сіті”.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності