У Львові зі складу вкрали більше сотні бронежилетів та бронеплит (відео)

У Львові зі складу вкрали більше сотні бронежилетів та бронеплит (відео)

Учора, 22 травня, львівські поліцейські отримали повідомлення про крадіжку. Зі складського приміщення на вулиці Кульпарківській зникло більше сотні бронежилетів та бронеплит, які мали бути відправлені на передову.

"Як встановили правоохоронці, вночі невідомі, зламавши навісний замок, проникли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці, завдавши таким чином матеріальної шкоди на суму 450 тисяч гривень", - розповіли у Поліції Львівської області.

Правоохоронці вивчили відео з камер спостереження, провели оперативні заходи та встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки. Ними виявились двоє мешканців Яворівського району віком 33 та 35 років.

"Встановлено також, що викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл на території Яворівського району. Викрадені бронежилети та інші речові докази вилучено", - кажуть поліцейські.

Слідчі вже повідомили зловмисникам про підозру  у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності