Львів отримає гуманітарну допомогу для українських водоканалів

Львів отримає гуманітарну допомогу для українських водоканалів

Завтра, 21 травня, до Львова приїде гуманітарна допомога, яку зібрали в межах німецької ініціативи "Water4Ukraine". Зокрема, очікується прибуття п’ятьох автомобілів та технічного обладнання для постраждалих водоканалів України. Про це повідомляє Львівська міська рада.

"Через російські бомбардування багато міст та сіл України залишились без електрики та води. Артилерійські, ракетні та повітряні обстріли й досі продовжуються. Постійних ударів зазнає інфраструктура водопостачання, страждають люди. Water4Ukraine збирає терміново необхідні технічні матеріали, такі як аварійні генератори електроенергії, насоси, технічні матеріали та координує транспортування в Україну", - йдеться на сторінці німецької ініціативи.

До слова, Ініціативу «Water4Ukraine» започаткував начальник відділу корпоративних комунікацій та стратегічного маркетингу приватної компанії об'єднаних комунальних послуг міста Вупперталь Ельмар Тієн. Її підтримує також Асоціація комунальних підприємств Німеччини та Міністерство економіки та фінансів Німеччини. З українського боку координатором співпраці виступає ЛМКП "Львівводоканал".

"На сьогодні ця ініціатива зібрала уже понад 150 тисяч євро для водоканалів України", - кажуть у міськраді Львова.

Нагадаємо, Міжнародна чеська організація “Людина в біді” розпочала свою гуманітрану місію в Яворівській громаді. Відгукнувшись на запит  місцевої влади, благодійна фундація привезла до Яворівської дитячої спортивної школи, де зараз розміщені вимушені переселенці, необхідну допомогу.

 

 

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності