Львівводоканал замінив частину водогону у Грибовичах

Львівводоканал замінив частину водогону у Грибовичах

Він забезпечує водою понад 30 населених пунктів Львівської області

Львівводоканал замінив стару ділянку магістрального водогону "Зарудці-Збоїща". Він забезпечує водою понад 30 населених пунктів Львівської області та частину Шевченківського району Львова. Про це повідомили у Львівській міській раді.

"Новозбудовану ділянку водогону "Зарудці-Збоїща" підключили сьогодні о 04.00 год ночі. Важливо те, що водопостачання до Львова нашим фахівцям вдалося не припиняти, тож львів'яни, хоч і з пониженим тиском, але завжди мали воду під час проведення цих робіт. Повноцінне водопостачання буде відновлено вже завтра", - розповідають у ЛМКП "Львівводоканал".

Роботи по заміні водогону у с. Грибовичі розпочали у березні цього року. Загалом комунальники замінили 520 погонних метрів старих труб на нові. Також замінили запірну арматуру та встановили тринадцять нових вантузів разом із засувками.

Нагадаємо, 18-19 травня буде тимчасово припинено подачу газу у Кам’янка-Бузькій дільниці АТ “Львівгаз”. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт на ГРС Кам’янка-Бузька. Тимчасово припинять газопостачання близько 6000 споживачів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності