Мешканців Львівської МТГ попереджають про можливі затримки соціальних виплат

Мешканців Львівської МТГ попереджають про можливі затримки соціальних виплат

Управління соціального захисту населення попереджає мешканців Львівської міської територіальної громади про можливі затримки соціальних виплат у травні.

Зокрема, йдеться про виплати допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.

"Просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації, яка склалась та обіцяємо забезпечити виплату зазначених допомог в найкоротші терміни", - зазначають у соцзахисті.

Нагадаємо, Уряд змінив порядок виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам. Тепер отримати допомогу зможуть лише ті переселенці, які перемістилися з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення бойових дій або які перебувають в тимчасовій окупації.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності