• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська поліція затримала двох чоловіків за грабіж: їм загрожує до 15 років за гратами

Львівська поліція затримала двох чоловіків за грабіж: їм загрожує до 15 років за гратами

Львівська поліція затримала двох чоловіків за грабіж: їм загрожує до 15 років за гратами

Грабіжники відібрали у 26-річного мешканця Львівщини ноутбук, телефон, гроші й документи. Проте вже незабаром їх затримали правоохоронці

Інцидент трапився на вулиці Городоцькій у Львові. Відомо, що один зі зловмисників погрожував жертві нападу ножем.

Про деталі ситуації повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"8 травня близько 20.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 26-річного жителя міста Городок про те, що на нього напали двоє чоловіків. Зловмисники відібрали у нього рюкзак, у якому був ноутбук, інші гаджети, одяг, а також мобільний телефон, документи та гроші, після чого втекли", - пишуть правоохоронці.

До розкриття злочину залучили слідчих, оперативників кримінальної поліції та співробітників інших відділів поліції. Деталі операції правоохоронці не повідомляють, та відомо, що зрештою обоє нападників були затримані.

Зловмисниками виявились 21-річний мешканець Рівне та 26-річний житель Волинської області. Відомо, що рівнянин раніше вже мав проблеми з законом, зокрема притягувався до кримінальної відповідності  за крадіжки.

З огляду на воєнний стан, ймовірне покарання для обох зловмисників може бути вкрай суворим. Обом повідомили про підозру у вчиненні злочину за  ч.1 ст.28 – ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, (Розбій, вчинений групою осіб в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, як писав Lviv.Media, поліція Львова повідомила обставини смерті підлітка, який випав з 14 поверху.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності