• Головна
  • Новини Львова
  • Українці з ОРДЛО знайшли прихисток у Львові та публічно знищили російські паспорти (відео)

Українці з ОРДЛО знайшли прихисток у Львові та публічно знищили російські паспорти (відео)

Українці з ОРДЛО знайшли прихисток у Львові та публічно знищили російські паспорти (відео)

Мешканці окупованих територій поділились моторошними історіями життя під владою загарбників

Мешканці окупованих районів Донецької та Луганської областей масово тікають на вільну від загарбників територію України. Вони діляться жахливими деталями життя під окупацією та публічно нищать російські паспорти, а також документи так званих "народних республік.

Відео зі свідченнями українців та нищенням ними російських документів, які виїхали з окупованих територій, опублікувало на своїй сторінці у Facebook Управління СБУ у Львівській області.

Представники української спецслужби наводять свідчення окремих з них.

"Бандити прийшли, захопили цю владу, і все зруйнували. Ми залишились без грошей та без майна" - саме так описує жахливий окупаційний режим мешканець Донецька.

Жінка, яка виїхала до Львова з окупованої території Луганщини, зауважує, що нормальне життя в її рідному краї неможливе, якщо існує таке утворення, як ЛНР.

"Якщо ми говоримо про життя, нормальне життя, то ось це (паспорт ЛНР( не має існувати взагалі апріорі. Навіщо мені потрібен це паспорт. Моє життя тут, я хочу, що б моє життя було тут", - емоційно коментує українка.

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, українців на окупованих територіях під страхом репресій змушують приймати "громадянство" псевдореспублік

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності