У Львові лікують донеччанина, який отримав важкі ушкодження, рятуючи безхатьок

У Львові лікують донеччанина, який отримав важкі ушкодження, рятуючи безхатьок

Євген зумів витягнути з вогню двох людей

До Львова евакуювали 30-річного Євгена із Дружківки, що на Донеччині. Намагаючись врятувати безхатьків під час пожежі, він отримав важкі опіки. Спершу його лікували у Краматорську та Дніпрі, а тепер йому надають допомогу у Львові. Про це повідомляє Львівська міська рада.

1 березня Євген із друзями, проходячи повз, побачив, що горить приміщення, в якому перебували безхатченки. Чоловік одразу ж поспішив на допомогу та зумів витягнути з вогню двох людей. Коли рятував третього, сам упав у полум’я.

"Нас відправили в Краматорськ, в опікове відділення, де ми пролежали місяць, а потім евакуювали у Дніпро. Син отримав дуже важкі опіки, тиждень тому йому зробили операцію. Під час пожежі ніхто не постраждав, лише він", — каже мама Євгена Ірина.

На Євгена очікує ще декілька етапів лікування, адже первинну пересадку шкіри йому зробили в Дніпрі. Під час пожежі він отримав опіки нижніх кінцівок. Зараз його стан – середньої важкості, тож чоловік та його мама не втрачають надії на одужання.

Нагадаємо, сьогодні львівські лікарі врятували 8-річного хлопчика, якому діагностували інсульт. Також львівські медики врятували близнючок, яких евакуювали з Києва. Діанка та Софійка народились на 24 тижні вагітності.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності