Працівницю Львівської міської ради звільнили через завищення ціни на житло

Працівницю Львівської міської ради звільнили через завищення ціни на житло

Працівниця ЛМР не обіймала керівної посади

У Львові працівниця міської ради вдвічі підняла ціну на зйомне житло, через що її довелося звільнити. Про це повідомив мер міста Львова Андрій Садовий.

"Мені розповіли про працівницю міської ради, яка вдвічі підняла квартплату. Ми повідомили їй, що це мародерство, і звільнили. Чи правильно це? Юридично - не дуже. Але жінка сама написала заяву на звільнення. На мою думку, така людина не може працювати в Ратуші", — написав мер Львова.

Відомо, що жінка не займала керівної посади у міській раді, однак її ім'я приховали.

Також Садовий розповів, що сьогодні під чужим ім'я обдзвонював ріелторів та розпитував чи можна поселити родичів зі східних або південних областей. Водночас ріелтори попри заяви про те, що приймають людей виключно із західних областей, Садовому відповіли стверджувально.

"То чому тоді ви пишете, що приймаєте лише із західних областей? Бо так більша ймовірність, що люди орендуватимуть квартири на довший термін. Ці власники та рієлтори теж вірять, що Україна скоро переможе і всі повернуться додому. А їм тоді прийдеться шукати нових клієнтів", — пише очільник міста.

Нагадаємо, від початку 2022-го вартість одного квадратного метра у новобудові Львова зросла на 2 тисячі гривень. У січні середня вартість квадратного метра становила 21 700 гривень, однак вже у квітні за один квадратний метр доведеться заплатити 23 700 гривень.  Що кажуть експерти про зростання цін на житло у Львові, читайте у новому матеріалі Lviv.Media.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності