У Львові підключили генератори, щоб швидко запустити воду в домівки

У Львові підключили генератори, щоб швидко запустити воду в домівки

3 травня, після ракетних обстрілів Львівводоканал оперативно перевів знеструмлені насосні станції на автономні джерела живлення. Про це повідомляють у Львівській міській раді.

Зокрема у Шевченківському районі міста водопостачання відновили протягом 30 хвилин після обстрілів, а у Залізничному районі - протягом години. Наразі комунальне підприємство працює у штатному режимі.

"Вчора наші насосні підстанції тимчасово залишилися без електропостачання, і нам довелося переводити їх на автономне джерело живлення. Ми не могли б цього зробити, якби не підготувалися заздалегідь. Ми щиро дякуємо ізраїльському народу, який передавав нам необхідне обладнання. Ця допомога рятує життя", - розповідають у ЛМКП "Львівводоканал".

У мерії наголошують, що безперебійне централізоване водопостачання є запорукою пожежної безпеки. Адже система пожежогасіння, зокрема водозабір через гідранти, не працює без живлення.

Нагадаємо, вчора ввечері окупанти завдали ракетного удару по Львову. Внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено 3 електропідстанції, а дві насосні станції без струму. Дві людини отримали поранення.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності