У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Кошти збирають на підтримку "Азову"

У Львові, завтра, 3 травня, о 19:00 у Café Jazz club відбудеться концерт унікального гурту Junket. Зібрані кошти від продажу квитків передадуть на потреби окремого полку спеціального призначення "Азов". Про це повідомляє "ТСН".

Junket – проєкт, який утворився спонтанно на художній виставці, де учасники Atomic Simao (Георгій Вальчук та Микола Шостов) створили симбіоз з електронного звучання та живих інструментів (саксофон, флейта).

Його специфікою є те, що вони не грають заздалегідь заготовлені композиції, а все роблять з нуля, в онлайн-режимі, без другого дубля та можливості редагування, тобто створюють музику безпосередньо перед слухачем. Стилістика Junket охоплює такі жанри як break-beat, funk, electro dub, minimal house та dnb.

Вхід на концерт коштуватиме 150 грн. Зібрані гроші надходять на рахунок ГО "Міжнародна Асоціація Мистців", далі їх передадуть на потреби окремого полку спеціального призначення "Азов".

Додамо, вчора військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відіграв благодійний концерт на підтримку українських захисників.

Концерт організували в одному з торгово-розважальних центрів Львова, під час якого відбувся збір коштів на потреби Збройних Сил України.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності