У Львові відбулись зйомки музичного відео учасника "Голосу країни"

У Львові відбулись зйомки музичного відео учасника "Голосу країни"

Наймолодша героїня зйомок евакуювалася з Маріуполя

На площі Ринок у Львові відбулись зйомки до музичного відео на пісню "Хочу до Львова" музиканта Віталія Окса, який є учасником "Голосу країни". Про це повідомляє Львівська обласна військова адміністрація.

Учасниками музичного відео стали лікар, волонтер, балерина, рятувальник, військовослужбовець Збройних Сил України. За сюжетом, вони читали по рядку з вірша Андрія Панчишина під назвою "На площі Ринок". Цей фрагмент з’явиться наприкінці відео.

Наймолодша героїня – 4-річна Афіна. Разом з батьками та маленькою сестричкою вона евакуювалась з Маріуполя.

"Останні три тижні нашим домом став саме Львів. Ми навряд чи маємо куди повертатись, та найголовніше, що уся наша родина тут, в безпеці. По-трохи починаємо життя з чистого аркуша. Про знімання дізнались від знайомих і одразу ж погодились. Афіна у нас творча дівчинка, легко вивчила необхідний рядок з вірша, попри те, що здебільшого вона розмовляє іноземною (тобто російською – ред.)", – поділився батько дівчинки Владлен.

Автор пісні, Віталій Окс, написав трек за один лиш вечір.

"Якось ввечері я розмовляв зі своєю подругою, яка змушена була поїхати зі Львова за кордон. Вона розповіла, як сильно сумує за рідним містом та друзями. Ця історія наштовхнула мене на мотив майбутньої пісні. Через кілька хвилин вже були перші рядки, куплети та приспів. Надіслав зразок своєму другові і відтоді ми почали працювати над піснею. Ідей щодо відео було багато, однак ми хотіли відтворили через камеру цілісність всієї України. Львів зараз став домівкою для сотень тисяч українців, тут вони знову почали усміхатися, відчувати спокій, радіти сонцю і навіть львівському дощеві. Саме тому знімати вирішили саме тут", — розповідає автор пісні Віталій Окс.

Він також додав, що зараз в українських артистів сформувалася чітка позиція щодо політики та мови написання пісень. Надалі музикант планує створювати якісний українськомовний продукт. Як зізнався Віталій, незабаром на слухачів чекає ще одна музична новинка.

Невеличкий реліз на пісню "Хочу до Львова" можна знайти у соціальних мережах, у ТікТоці. А вже готове музичне відео можна буде побачити 6 травня, на День Львова.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності