У Львівводоканалі працевлаштували двох переселенців, які втекли від війни

У Львівводоканалі працевлаштували двох переселенців, які втекли від війни

Два переселенці, що рятуючись від війни знайшли прихисток у Львові, отримали роботу у місцевому Водоканалі. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Також комунальне підприємство у процесі працевлаштування ще декількох вимушено переміщених осіб.

Один з переселенців, 30-річний Єгор, народився та виріс в місті Сєвєродонецьк. Чоловік розповів, як вирішив поїхати з міста де ведуться активні бойові дії.

"На жаль, ще у 2014 році я, як і все місто, відчув на собі окупаційну навалу рф. Вже й не вірилось, що щось подібне може знову статись. І сталося. Спочатку чули тільки вибухи здалеку. Але коли бачиш як снаряд влучає в сусідній будинок, і обвалюється стіна, то від цієї реальності волосся стає дибки.Ще на початку березня були думки, що це скоро скінчиться. Але з кожним днем ставало все гірше, навколо - вибите скло, зруйновані балкони, повалені дахи", - розповів Єгор.

Чоловік вирішив виїхати з Сєвєродонецька і їхати у Львів, адже тут вже жили його брати, які переїхали до міста раніше. З перших днів він шукав роботу та знайшов її у Львівводоканалі.

Додамо, переселенці, які приїхали у Львів та в пошуках роботи, можуть звертатись в Центр підтримки на вул. Князя Романа, 6, контактний номер телефону: +38 050 555 44 61. У понеділок – п’ятницю Центр працює з 10.00 до 18.00, у суботу – з 11.00 до 17.00, неділя – вихідний.

Нагадаємо, з початку російської агресії із областей, де йдуть інтенсивні воєнні дії, на територію Львівської області приїхали вже понад 450 тисяч людей. Загалом від початку війни, завдяки релокованим підприємствам, на Львівщині було створено більш ніж тисячу нових робочих місць.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності