У Львові знову працюватиме прокат самокатів від Bolt

У Львові знову працюватиме прокат самокатів від Bolt

Новий сезон прокату стартує у Львові з 28 квітня

У Львові знову працюватиме прокат самокатів від Bolt. Новий сезон прокату стартує 28 квітня. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Орендувати електросамокати Bolt можна буде за зниженими тарифами: від 5 грн за розблокування та 1,5 грн за кожну хвилину користування транспортним засобом.

"Нагадуємо, що у Львові діє обмеження швидкості пересування на електросамокаті до 20 км / год. Перед першою поїздкою обов’язковим є інструктаж із безпечної експлуатації самоката. Встановивши режим новачка, користувач може самостійно обмежити швидкість свого пересування до 15 км / год. У додатку Bolt також позначено міські зони, де заборонено їздити на електросамокаті", — додають у пресслужбі компанії.

Крім того, кожна поїздка на електросамокаті Bolt застрахована. Страховка діє з моменту розблокування і до моменту блокування самоката. Вона поширюється і на третіх осіб, які постраждали внаслідок непередбачуваних дій користувачів.

Нагадаємо, команда Bolt бере активну участь у соціальних ініціативах, допомагає гуманітарному штабу й волонтерам, а також організовує транспортну підтримку та доставляє їжу і товари першої необхідності для місцевого населення. Безплатними поїздками автомобілями сервісу Bolt у Львові вже скористалося понад 10 тис. людей.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності