Львівський залізничний вокзал отримав відзнаку "Залізний вокзал"

Львівський залізничний вокзал отримав відзнаку "Залізний вокзал"

Львівський залізничний вокзал отримав відзнаку "Залізний вокзал" за найбільшу кількість прийнятих людей та відправленої гуманітарної допомоги. Про це повідомляє Укрзалізниця.

За 50 днів повномасштабного вторгнення сотні тисяч людей пройшли через Львівський вокзал. Відомо, що з 24 лютого зі Львова відправили 400 тисяч людей до безпечних місць.

"Інтерсіті з Харкова приїхав до нас повністю темним посеред ночі. У дорозі він був 20 годин. Його двері не відчинялися, бо люди підпирали їх зсередини спинами, нам довелося робити це зовні. Коли одні з дверей нам таки вдалося розсунути, зсередини повалив такий густий пар, ніби люди їхали у бані. Порахувати їх кількість ми так і не змогли, але дітей було не менше чверті," – згадуєРоман Сенишин, начальник львівського вокзалу.

Загалом Укрзалізниця відзначила 10 вокзалів та їхніх керівників – це також вокзали Києва, Харкова, Краматорська, Лиману, Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу та Одеси.

Нагадаємо, Укрзалізниця з 20 квітня запускає ще один Інтерсіті+ у сполученні Київ — Перемишль. Поїзд відправлятиметься щоденно з Києва о 17:00, а прибуватиме до Перемишля о 05:00. У зворотному напрямку, з Перемишля, поїзд відправлятиметься щоденно з 21 квітня о 08:00 і прибуватиме до Києва о 20:43.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності