У Львові попрощалися із Героєм Тарасом "Хаммером" Бобаничем (Фото)

У Львові попрощалися із Героєм Тарасом "Хаммером" Бобаничем (Фото)

Тарас загинув під Ізюмом, захищаючи Україну

Сьогодні, 13 квітня, у Львівському Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла прощалися із загиблим Героєм Тарасом "Хаммером" Бобаничем. Він загинув у бою під Ізюмом, звільняючи Україну від окупантів. Провести Тараса в останню путь прийшли сотні львів'ян, зокрема і очільник області Максим Козицький.

Тарас був заступником командира Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", командиром 2-го батальйону ДУК "ПС".

Провести Тараса в останню путь прийшов і його земляк з Стрийщини та побратим з позивним "Довбуш", з яким загиблий герой пліч-о-пліч захищав Україну у боях.

"Тарас воював за Україну ще з 2014 року. По 3-4 рази на рік їздив на фронт і ніколи не боявся потрапляти в гарячі точки. Ми воювали не за гроші, а за ідею і за Україну, нам ніхто не платив. За Україну він і віддав своє життя. Він був дуже вихованим, сміливим хлопцем. Завжди захищав своїх побратимів", — каже побратим Героя "Довбуш".

Поховали Тараса Бобанича на Полі почесних поховань Героїв (Марсове поле, вул. Мечникова).Додамо, в кінці листопада 2013 року Тарас Бобанич долучився до лав “Правого сектору”. Брав активну участь у подіях Майдану.

З 2014 року воював проти окупантів у складі ДУК “Правий сектор”. Брав участь у бойових діях в складі 1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС.

У 2019 році Тарас став заступником Командира ДУК ПС з питань діяльності резервних підрозділів. У 2020 році був обраний членом Проводу Національно-Визвольного Руху “Правий сектор”.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну Тарас Бобанич очолив 2-й окремий батальйон ДУК ПС.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності