У Львові виступить французький віолончеліст Готьє Капюсон

У Львові виступить французький віолончеліст Готьє Капюсон

Концерт відбудеться завтра, 12 квітня

У Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика 12 квітня виступить всесвітньо відомий французький віолончеліст Готьє Капюсон. Концерт розпочнеться о 15:00 у Концертному залі Людкевича. Про це повідомили на сайті філармонії.

"У цей складний для України час Готьє Капюсон завітає до Львова, щоби підтримати усіх та виразити свою солідарність з українським народом", — розповіли у філармонії.

Там додали, що Готьє Капюсон є одним з найуславленіших віолончелістів XXI століття. Він виступає у всьому світі з найвідомішими виконавцями та диригентами планети. У Парижі він керує класом мистецтва гри на віолончелі, який створив у 2014 році при Фундації Луї Віттона. Лауреат численних премій, Капюсон вирізняється насиченою експресією гри та глибоким звучанням свого неперевершеного інструмента 1701 року майстра Маттео Гофріллера, який має назву "Амбасадор".

Завтра разом з віолончелістом на сцені Концертного залу Людкевича виступить французький піаніст Франк Брале, якого з Готьє Капюсоном вже впродовж багатьох років об’єднують численні творчі проєкти, виступи та записи на найвідоміших музичних лейблах.

З іменитим французьким дуетом також можна буде почути і українських музикантів — Миколу Гав’юка (скрипка) та Устима Жука (альт).

"У їх виконанні звучатиме музика Шуберта, Шумана, Мендельсона, Елґара, популярні класичні композиції. Також у програмі почуємо "Мелодію" Мирослава Скорика, яка зараз по-особливому єднає серця у всьому світі", — поділились у філармонії.

Додамо, подію за участі французького віолончеліста можна буде переглянути онлайн на офіційному YouTube-каналі Львівської національної філармонії. Трансляція буде збережена для перегляду.

Водночас реєстрація на подію наживо вже закрита.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності