• Головна
  • Новини Львова
  • Львівські університети навчатимуть студентів ВНЗ з зони бойових дій, що призупинили навчання

Львівські університети навчатимуть студентів ВНЗ з зони бойових дій, що призупинили навчання

Львівські університети навчатимуть студентів ВНЗ з зони бойових дій, що призупинили навчання

Уже зголосилися ЛНУ імені Івана Франка та "Львівська політехніка"

Львівський національний університет імені Івана Франка та "Львівська політехніка" надаватимуть освітні послуги студентам закладів вищої освіти, які розташовані у зоні проведення бойових дій, повідомляють пресслужби університетів.

Студенти закладів вищої освіти, які через війну призупинили свою діяльність, зможуть продовжити навчання за своїм фахом дистанційно у львівських університетах.

Здобувачі освіти, які бажають отримувати освітні послуги ЛНУ імені Івана Франка, мають вернутися у Центр забезпечення якості освіти або надіслати на офіційну електронну пошту Університету ([email protected]) відповідну заяву (Додаток 1).

Після перевірки статусу осіб, студентам нададуть тимчасовий логін та пароль для доступу до інформаційних систем та сервісів Університету.

"Ми вважаємо неетичним в умовах війни повноцінно зараховувати таких студентів до числа здобувачів університету, оскільки віримо у нашу перемогу та можливість університетів Харкова, Києва, Херсону, Сум, Маріуполя, Чернігова відновити освітню діяльність", — коментує рішення голова Профкому студентів Франкового університету Микола Спересенко.

У кінці студент отримає довідку про прослухані навчальні курси і при складні форми звітності - сертифікат з відповідними навчальними кредитами, які потім зможе перезарахувати у своєму університеті.

Студенти, які хочуть навчатися у "Львівській політехніці", можуть отримати консультації у Приймальній комісії університету (кім. 101 головного корпусу). Відповідальний секретар Приймальної комісії скерує студента на співбесіду в профільний навчально-науковий інститут та ознайомить з графіком проведення співбесід у деканатах. Після цього також необхідно подати необхідну заяву до дирекції інституту (Додаток 2).

Нагадаємо, з цього понеділка а школи та професійно-технічні заклади Львівщини повернулися на навчання.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності