У Львові в тестовому режимі запрацює Планета Кіно та Multiplex

У Львові в тестовому режимі запрацює Планета Кіно та Multiplex

Квитки продаватимуть за зниженими цінами

Від вівторка, 15 березня, у Львові в тестовому режимі запрацює Планета Кіно у ТРЦ "Форум Львів". Про це розповів співзасновник мережі Дмитро Деркач.

"Держава закликає бізнес працювати де це можливо. З вівторка Планета Кіно спробує працювати у Львові, у ТРЦ Форум. Працювати будемо в дуже обмеженому режимі", - повідомляє Дмитро Деркач.

Повідомляється, що ціни будуть нижчими за звичайні, так, щоб вистачало на комунальні платежі, зарплати та платежі дистриб‘юторам.

"Мова про прибуток не йде, якщо вийдемо в нуль і працюватимемо без збитків, буде чудово. Відкриваємося в першу чергу, щоб підтримувати співробітників, економіку, платити податки. Можливо комусь це допоможе відволіктись від війни та отримати позитивні емоції", - повідомив співзасновник мережі.

Також у тестовому режимі роботу у Львові відновлює мережа кінотеатрів Multiplex. Кінотеатри працюватимуть у ТРЦ "Victoria Gardens" та СТРЦ "Spartak" з 10:00 до 20:00.

Квитки на сеанси можна придбати у касах кінотеатрів, на сайті та у застосунку. Multiplex також знизив ціни на квитки, зокрема вартість дитячого квитка – 30 грн (тільки в касі), GOOD – 50 грн, SUPER LUX – 75 грн.

Нагадаємо, Податковий комітет парламенту затвердив текст проєкту нового закону, який передбачає підтримку бізнесу на час воєнного стану. Серед пропозицій: ФОПи зможуть не платити ЄСВ, а пальне звільняється від акцизу

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності