У Львові відбудеться виставка Лєни Коламбет "Свобода вибору. NFT or Real Art?"

У Львові відбудеться виставка Лєни Коламбет "Свобода вибору. NFT or Real Art?"

Триватиме виставка з 17 лютого до 3 березня

У Палаці імені Гната Хоткевича покажуть виставку Лєни Коламбет "Свобода вибору. NFT or Real Art?". Офіційне відкриття виставки 17 лютого о 18:00.

В артпроєкті художниця привертає увагу на важливість жити свідомо, ставити перед собою реальні цілі і не втрачати саме цінне, що є у людини - це час, який неможливо повернути! В цій серії робіт вона використовує свій власний стиль, схожий на піксель, тим самим підкреслюючи всеосяжну діджитилізацію суспільства.

Відвідати виставку можна до 3 березня щодня з 11:00 до 18:00 години. Вхід вільний з дотриманням карантинних обмежень. Відвідувачам необхідно мати з собою сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання від коронавірусу.

"В цьому проекті я хочу дати глядачам можливість визначити для себе, яке мистецтво їм ближче, NFT-зображення, яке вони можуть придбати, володіти та продавати, але як зображення, не маючи його фізично та реальним мистецтвом, яке можна також володіти, продавати та прикрасити своє житло або офіс. Єдине, що я точно можу сказати, що ні одно зображення в інтернеті не замінить реальної енергії, яка виходить з картини, над якою працював майстер. Він вкладав свої сили і душу", - розповідає авторка Лєна Коламбет.

Про авторку

Лєна Коламбет народилась у м.Київ, Україна. Після закінчення Львівського політехнічного університету, продовжила навчання живопису у художника, викладача Одеського художнього училища ім М.Б. Грекова, В. Барського, також для вдосконалення навичок, брала приватні уроки і майстер-класи у різних художників. Також вона успішно закінчила курс "Дизайн-методологія. Управління натхненням" Санкт-Петербурзького державного університету.

Роботи авторки артпроєкту знаходяться в приватних колекціях в Україні, Білорусі, Ізраїлі, США, Греції, Німеччині, Нідерландах, Франції.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності