На Личаківській і біля Цитаделі у Львові облаштують громадські простори

На Личаківській і біля Цитаделі у Львові облаштують громадські простори

Проєкти перемогли у Громадському бюджеті Львова у 2020 році

У Львові облаштують ще два громадські простори за кошти Громадського бюджету. Про це повідомляють у Львівській міськраді.

Один громадський простір з'явиться у сквері на вулиці Грабовського посеред комплексу оборонних споруд "Цитадель". Тут встановили лавки, урни, підрізали кущі та дерева. Також частково розчистили територію від чагарників.

Окрім того, у новому громадському просторі вже встигли викласти центральну алею та облаштувати доріжки. Незабаром тут докладуть частину бордюрів та полагодять пошкоджені доріжки.

Другий громадський простір з’явиться на розі вулиць Личаківської-Бахматюка, у парку "Підгори". У межах програми тут вже виконали частину робіт з облагородження, а саме вимостили бруківкою дві доріжки та встановили декілька лавок та смітників.

Тут буде новий спортивний майданчик з гумовим покриттям, встановлять вуличні тренажери та облаштують зону для розваг.

Нагадаємо, у межах програми Громадського бюджету на території львівської школи облаштували клас просто неба та гімнастичний майданчик. На території школи встановили “Квест” та “Рукохід”, лабіринт, баскетбольні стійки. Також тут облаштували критий павільйон, де можна навчатись у теплу пору доби.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності