"У школах присутні на уроках 55% учнів 1-4 класів", - Москаленко

"У школах присутні на уроках 55% учнів 1-4 класів", - Москаленко

У садочки ходить лише 44% дітей

У Львові лише половина молодших школярів відвідують школу. Ще менша заповненість у дитсадках - тут станом на сьогодні є лише 44% дітей. Про це сьогодні під час брифінгу розповів заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

"Рівень заповненості ліжок в ковід-відділеннях дещо знизився, але з іншого боку бачимо, що фіксується велика кількість нових випадків захворювань на коронавірус. Наразі у школах присутні на уроках 55% учнів 1-4 класів", –  сказав чиновник.

Проте вже з понеділка до навчання можуть приступити і старшокласники. Тепер рішення щодо форми навчання учнів, як молодшої, так і старшої школи, прийматимуть керівники навчальних закладів самостійно. Так вирішила комісія з комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Рішення комісії починає діяти вже з понеділка, 14 лютого.

Щодо обласних шкіл, то тим, які досі були на дистанційному навчанні, також можуть дозволити очне навчання. Йдеться, зокрема, про школи Стрия, Дрогобича та Червоногорада, де було найбільше хворих і які навчались весь цей час віддалено. Рішення щодо них у Львівській ОДА обіцяють прийняти до кінця дня.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності