На території львівської школи облаштували клас просто неба

На території львівської школи облаштували клас просто неба

Проєкт переміг у Громадському бюджету Львова у 2020 році

На території львівської початкової школи ліцею №2 облаштували клас просто неба та гімнастичний майданчик. Про це повідомила Львівська міськрада.

Збудували майданчик за кошти громадського бюджету. Тут встановили "Квест" та "Рукохід", лабіринт, баскетбольні стійки. Також тут облаштували критий павільйон, де можна навчатись у теплу пору доби.

"У часи пандемії коронавірусу такі класи просто неба – гарна альтернатива урокам у приміщенні. У павільйоні ще мають встановити лавки та столи (вони вже готові) – і щойно потепліє тут проводитимуть уроки", - розповідають у департаменті міської агломерації ЛМР.

Відповідний проєкт переміг у Громадському бюджету Львова у 2020 році. За нього віддали 2 112 голосів. Зокрема на облаштування майданчика та реалізації проєкту витратили близько 600 тис. гривень.

Нагадаємо, раніше Lviv.media розповідало, які проєкти Громадського бюджету Львова набрали найбільше голосів. Власне, у ліцеї імені Івана Пулюя представили громадський проєкт, який дозволить реалізувати розумовий та творчий потенціал учнів.

Ще один проєкт, за який проголосували львів’яни передбачав реконструкцію внутрішнього дворика ліцею “Львівський” Львівської міської ради та освітньо-відпочинковий простір “R.E.A.L. patio”. Загалом львів’яни подали 254 проєкти на понад 250 мільйонів гривень. Серед них малих – 198, а великих – 56.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності