Як працює оновлене психіатричне відділення у Львові (фото)

Як працює оновлене психіатричне відділення у Львові (фото)

Воно — одне з небагатьох Україні працює при звичайній лікарні

У Першому медичному об’єднанні Львова показали, як працює оновлене психіатричне відділення. Воно — одне з небагатьох в Україні працює при звичайній лікарні.

"Нарешті люди, які мають психічні розлади, можуть отримати допомогу найкращих спеціалістів у комфортних умовах багатопрофільної лікарні, а не виключно психіатричної клініки, як це було раніше, і куди потрапити — величезний страх", — розповідають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Серед пацієнтів психіатричного відділення не лише люди, які страждають на психічні розлади, а й ті, у кого ментальне здоров'я погіршилось внаслідок тяжкого лікування.

Допомагають людям з тривожними розладами, панічними атаками, посттравматичним стресовим розладом, депресіями, розладами харчової поведінки, розладами шизофренічного спектра та психічними розладами, що виникають внаслідок цереброваскулярної (пов'язані з ураженням судин головного мозку, — ред.) патології, черепно-мозкових травм та перенесеного коронавірусу.

"З пацієнтами у психіатричному відділенні працюють найкращі спеціалісти, адже воно відкрите у співпраці з кафедрою психіатрії й психотерапії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Участь у його створенні брали особисто засновник Української психотерапевтичної школи та Президент Української спілки психотерапевтів професор Олександр Фільц і асистент кафедри психіатрії і психотерапії  Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Олег Березюк", — додають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Оскільки психіатричне відділення функціонує на базі багатопрофільної лікарні, пацієнти можуть отримувати консультації суміжних фахівців. Серед них невропатологи, нейрохірурги, терапевти, нейрофізіологи.

Наразі у відділені є 13 двомісних палат із душовими та санвузлами. Окремо є палата для людей з інвалідністю.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності