У львівських школах продовжили дистанційне навчання

У львівських школах продовжили дистанційне навчання

Старші класи навчатимуться на дистанцій формі ще тиждень

Львівські школярі старшої школи продовжать навчання у дистанційній формі. Відповідне рішення сьогодні прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на брифінгу.

Учні 5-11 класів навчатимуться на дистанційній формі ще тиждень часу. З 14 лютого рішення про те, чи йти школярам у школи прийматиме директор кожного навчального закладу окремо.

Рішення щодо форми навчання дітей у молодших класах також прийматимуть директори навчальних закладів.

Також комісія продовжила дію карантинних обмежень:

  • робота закладів громадського харчування можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі)
  • робота непродовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі)
  • робота продовольчих ринків можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники)
  • робота спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів можлива за умови повної вакцинації або негативного тесту (працівники та відвідувачі)
  • приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності та проведення масових заходів можлива за умови повної вакцинації та негативного тесту (організатори та відвідувачі)
  • заборонено роботу дитячих розважальних закладів
  • Крім того, прийняли рішення додатково розгорнути 50 місць для госпіталізації дітей в дитячій лікарні на Орлика. Загалом тепер там буде 150 ліжок.

Нагадаємо, на початку тижня у Львові мали підтверджений ковід або підозру 18% водіїв громадського транспорту та 12% працівників сфери життєзабезпечення. За минулу добу на Львівщині у майже 4 тис. людей виявили коронавірус. Зокрема до лікарень області потрапили 262 людини. Наразі у ковідних відділеннях перебуває 152 людини, з яких 65 – на штучних апаратах вентиляції легенів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності