У трьох містах України призупинили прийом документів на польську візу

У трьох містах України призупинили прийом документів на польську візу

Коли прийом документів відновлять — наразі невідомо

Генеральне консульство Республіки Польщі у Львові тимчасово призупинило прийом документів на польську візу. Також поки не реєструють українців, що подають документи на польську візу, в Ужгороді та Івано-Франківську. Про це консульство повідомило на своєму сайті.

[subscribe]

З 13 січня здійснити оплату за послуги візового центру не можна. Візові анкети громадян, які уже здійснили оплату до 13 січня, будуть прийняті на умовах, які діяли до цього часу.

Причин такого рішення в консульстві не називають. Коли прийом документів відновлять, наразі також невідомо.

Ті, хто хоче подати документи на робочу візу, мають трохи зачекати або реєструватися на подачу документів безпосередньо в електронній системі консульства.

Додамо, національна віза типу "D" потрібна для перебування в Польщі з метою роботи, навчання, стажування, розробки наукових досліджень, участі у програмі європейського волонтерства та інших цілей.

Візи типу "D" дозволяють перебувати в інших країнах Шенгенської зони 90 днів протягом кожного 180-денного періоду. Це означає, що ви можете легально перебувати в Шенгенській зоні, якщо за період останніх 180 днів ваше перебування в країнах зони не перевищило 90 днів.

Візу типу "D" видають з максимальним терміном дії один рік.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності