Які ресторани Львівщини визнали найкращими в Україні

Які ресторани Львівщини визнали найкращими в Україні

Три ресторани та одна кондитерська

У Києві нагородили переможців національної ресторанної премії Сіль. Серед найкращих закладів України — чотири ресторани Львівщини.

Нагородження найкращих ресторанів, кафе, барів та пабів відбувається національною ресторанною премією уже 9 років поспіль. Цьогоріч у ній взяло участь 19 закладів Львівщини.

У номінації найкращий ресторан української кухні переміг "Ресторан Бачевських", що розташований на вул. Шевська, 8. Заклад приваблює туристів різними локаціями, цікавою кухнею та обідами в супроводі фортепіано, арфи або віолончелі. Також у ресторані є відкритий простір, вікна в стелі та велика кількість живих рослин.

Найкращим рестораном при готелі став ресторан Panorama у відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & Spa, що у селі Стрілки. Ресторан позиціює себе як заклад здорової їжі та екологічно чистих продуктів. Розташований заклад з виглядом на озеро та великими панорамними вікнами. Працює ресторан для гостей, які приїжджають на комплексні програми в Центр відновлення здоров’я.

Ресторан Terrace by the lake, у відпочинковому комплексі Edem Resort Medical & Spa, отримав нагороду найкращого заміського ресторану. Заклад відомий своїми сезонними стравами та ексклюзивною подачею традиційних страв. Меню тут оновлюються кожні чотири місяці.

Нагороду найкращої кондитерської отримав заклад SHOco, що на вул. Угорська,12. Загалом мережа складається з чотирьох локацій у Львові. Заклад популярний своїми сніданками та оригінальними рецептами кондитерських виробів.

Переможцям у номінаціях вручили мідні сковорідки. Церемонія нагородження традиційно відбулась у конгресно-виставковому центрі "Парковий". Визначали переможців представники українського ресторанного бізнесу.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності