З понеділка львівські школярі переходять на дистанційне навчання

З понеділка львівські школярі переходять на дистанційне навчання

Стаціонарно працюватимуть лише дитячі садки.

Початкова і старша школа з понеділка переходять на дистанційне навчання. Про це розповів мер міста Андрій Садовий під час брифінгу.

"Багато батьків мають запитання, що буде з понеділка, тому що закінчуються канікули. Комісія прийняла однозначне чітке рішення, що з понеділка всі школярі переходять на дистанційне навчання. Це початкова школа і старші класи", - розповів мер.

Навчатимуться учні на дистанційному навчанні два тижні, з 1 до 14 листопада. Садочки працюватимуть як зазвичай, у очному  до режимі. Завтра урядова комісія повинна вирішити, чи переводити Львів у червону зону.

Цього року на осінні канікули львівські школярі пішли передчасно. Зазвичай школярі відпочивають в останній тиждень жовтня. Проте цього року ситуація змінилася через різке поширення коронавірусу. Осінні канікули цього року у школярів тривають до 1 листопада.

Водночас як буде в області поки що невідомо. Зараз школярі також перебувають на канікулах, проте до їх початку частина шкіл не мала опалення. 

Така ситуація виникла через те, що бюджетні установи не підписали угоди з постачальниками газу. Високі ціни на газ спричинили труднощі під час тендерів.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності