Яким буде громадський простір у Львові на вулиці Панча

Яким буде громадський простір у Львові на вулиці Панча

Коштують роботи майже 23 млн гривень

У Львові тривають роботи з влаштування громадського простору на вул. Панча, 8 - 10. Тут завершили демонтажні та основні земляні роботи.Наразі тривають роботи з облаштування щебеневого шару дна водойми. Наповнюватись озеро буде зі свердловини, яку тут облаштували. Також підготовлене бетонне покриття під дитячий майданчик. Надалі місце покриють гумовим покриттям. 

У громадському просторі передбачили відновлення газонів та укріплення берегів озера.  На території планують висадити понад 30 кв. м клумб, 30 дерев, 381 багаторічників, 340 глибоководних рослин та 4 460 водних рослин. Серед елементів благоустрою встановлять 18 лавок 3 велопарковки та 21 ігровий елемент.

На території навколо озера закладають кабелі для облаштування освітлення та облаштовують тротуарні доріжки. Тут планують встановити 28 ліхтарів-стовпчиків та 14 світильників на опорах.

Коштують роботи з реконструкції майже 23 млн гривень. Виконує роботи підрядник ТзОВ "БК "Захід Нео Буд". Завершити роботи планують до кінця наступного року.

Реконструювати озеро на вул. Панча та облаштовувати громадських простір довкола почали після перемоги проєкту на Громадському бюджеті Львова. Ініціатором проєкту стала львів'янка Наталія Процак.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності