Скільки львів'яни заборгували за газ та що робити, якщо його відключили

Скільки львів'яни заборгували за газ та що робити, якщо його відключили

Тих хто два місяці не платить за газ, будуть відключати.

Компанія "Львівгаз збут" почала відключати від мережі боржників. Станом на минулий тиждень покарали понад півтори тисячі споживачів. Ще майже 7 тисяч боржників отримати попередження.

Нещодавно компанія попереджала своїх, що запровадить санкції для тих, хто боргує гроші за надані послуги. Йшлось про те, що відключатимуть від постачання газу тих, хто не платить за газ два місяці і більше.

Lviv.Media з'ясовувало, що робити, коли вам відключили газ, але ви хочете підключити його повторно.

Отож, по-перше, слід повністю сплатити борг або ж домовитись з "Львівгаз збутом" про те, як буде відбуватися погашення.

"Споживач з "Львівгаз збут" може укласти графік погашення заборгованості. Споживачу необхідно буде відшкодувати витрати постачальника газу на припинення та відновлення газопостачання", - розповів директор газової компанії Павло Майк.

Для того щоб відновити постачання блакитного палива у своє житло, необхідно звернутись із заявою до клієнтського простору 104.ua. До заяви необхідно додати квитанцію про сплату боргу.

Далі необхідно сплатити послугу за припинення та відновлення постачання газу. Це коштує від 551 гривні до 2560 гривень. Ціна буде залежати від способу припинення газопостачання. Після всіх оплат газовики знову під'єднують будинок чи квартиру до мережі.

Нагадаємо, у Львові опалювальний сезон розпочався уже цього тижня. Як підготуватися до опалювального сезону читайте тут.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності