Перед матчем збірної глядачам показали миле промо-відео про Львівщину

Перед матчем збірної глядачам показали миле промо-відео про Львівщину

Учора перед матчем збірної на львівському стадіоні презентували промоційний ролик про Львівщину.

"Вдома класно!" — це відеоісторія, яка демонструє можливості Львівщини, людей, які втілюють сміливі мрії й творять успіх області. Поруч з нащадками диких коней-тарпанів, врятованими ведмедями, дивовижними чаплями, оживають стародавні традиції у сучасній інтерпретації: неймовірні витинанки, ліра, вишиванка, духовні реліквії. І усе це доповнюють інноваційні стартапи, масштабні інфраструктурні проєкти.

"Це промо – вдячність усім людям, які попри загрози та обмеження, йдуть вперед і доводять – все можливо для квантового стрибка на рідній землі. Це заклик до молоді – реалізовуйте себе вдома. Це заклик до інвесторів – тут простір для втілення крутих проєктів. Це заклик до усіх мандрівників – приїжджайте на Львівщину, тут класно", - каже голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

Амбасадорами Львівщини стали Владика Степан Сус, співачка Оксана Муха,  дизайнерка Роксоляна Богуцька, співак, мультиінструменталіст Гордій Старух і художниця Дарія Альошкіна та багато інших діячів і діячок.

Над створенням промоційного відео працювала команда комунікаційної агенції "TryItAgency".

"Це синергія багатьох людей, які допомогли документально відтворити реальні, зворушливі історії з життя. Дбайлива бабуся, обійми, військові, медики, митці, пікнік у фанзоні, переможний стрибок спортсменів-чемпіонів у басейн, драйвове сальто флайбордиста, похід пластунів на Маківку, фермерський ярмарок і кава на Львівській ратуші – все справжнє. Великий респект сотням людей, які щиро долучились до створення відеоісторії Львівщини", - розповідають у команді "TryItAgency!".

Зйомки промо відбулись на 30-ти локаціях. Це, зокрема, Центр Митрополита Андрея Шептицького УКУ, Митрополичі сади УГКЦ, Гарнізонний храм Апостолів Петра і Павла у Львові, Церква св. Юра у Дрогобичі, Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького, Свірзький замок, Яворівський полігон, Львівський фермерський ярмарок, Інклюзивна клініка у Дрогобичі, LeoplisJazzFest, SirkaSPORT, Ведмежий Притулок Домажир, Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр, Фортеця Тустань, Оселя Розточчя, заказник Янівські чаплі, Львівське Опілля, Казкові Поля.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності