Закривають перехрестя Городоцька-Бандери: як добиратись львів'янам

Закривають перехрестя Городоцька-Бандери: як добиратись львів'янам

Перехрестя закриють для руху уже сьогодні

Сьогодні дорожники перекриють на реконструкцію перехрестя вул. С. Бандери – вул. Городоцьку. Львів’ян очікують зміни в дорожньому русі та у русі громадського транспорту.

Відтак паркуватись на вул. Тобілевича – вул. Федьковича - пл. Кропивницького – вул. Короткій буде заборонено вже від сьогодні з 20:00.

Контролюватимуть дотримання правил інспектори з паркування та Патрульна поліція. Мерія наголошує, що на вулицях цілодобово працюватиме евакуатор.

Через ремонтні роботи громадський транспорт теж курсуватиме зі змінами. Трамваї №1, №4, №6 їздитимуть лише до церкви св. Анни та у зворотному напрямку. Однак до Залізничного вокзалу та від нього можна буде доїхати експрес-маршрутом.

Автобуси їздитимуть з 6:30 до 23:00 з інтервалом 30 хвилин. Для зручності мешканців на цьому експрес-маршруті та трамваях №1, №4, №6 діятиме пересадковий квиток.

Квиток матиме спеціальну позначку, а придбати його можна буде у водія. Дійсний він буде лише за умови компостування у вище зазначених трамвайних маршрутах. Перевіряти та забирати квитки будуть водії.

Реконструкція цієї ділянки триватиме місяць. На перехресті облаштовуватимуть трамвайну інфраструктуру. Зокрема змінюватимуть радіуси поворотів трамваїв та відновлюватимуть контактну мережу трамвайної лінії.

Основним покриттям на дорозі буде бруківка. Асфальтованими будуть лише велодоріжки з двох сторін дороги. Після відкриття, від вул. Городоцька до вул. Федьковича, дорога буде пішохідною зоною. Тут їздитимуть лише трамваї.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності