Просто та смачно: рецепт дерунів з беконом та зеленню

Просто та смачно: рецепт дерунів з беконом та зеленню

Існує величне різноманіття варіацій приготування дерунів. Картопля завжди лишається незмінним інгредієнтом, а ось доповнення до неї можуть бути дуже різними: сир, м'ясо, гриби. LVIV.MЕDIA ж підготувало рецепт з абсолютно унікальним смаком — деруни з беконом і зеленню.

Інгредієнти: 3 середні картоплини, 300 грамів бекону, 1 пучок зелені, 200 грамів сметани, 4 яйця, 1 зубчик часнику, 6 столових ложок борошна, 7 столових ложок олії, сіль та перець до смаку.

Яйця потрібно збити з дрібкою солі та додати до них сметану. Водночас картоплю необхідно почистити, ретельно помити та подрібнити на середній або дрібній терці. Тепер її слід віджати й додати в яєчно-сметанну суміш. Після цього треба нарізати бекон невеликими кубики, зелень та часник подрібнити й додати до яєць, сметани та картоплі. Усе разом необхідно ретельно перемішати, додаючи маленькими порціями раніше просіяне борошно. Також треба до суміші додати 5 столових ложок олії та посолити усе до смаку.

Тепер деруни можна смажити на олії. Готувати їх необхідно на середньому вогні до золотистого кольору і підсмаженої кірочки з обох сторін.

Читайте також:

Їжа

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності