SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси

SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси

Компанія працюватиме у штатному режимі

SkyUp Airlines відновлює продаж квитків на всі рейси та працюватиме у штатному режимі. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

"Продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі. Спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури України та Урядом ми зуміли досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними й захищеними. Це чудовий приклад ефективної співпраці бізнесу й держави, але головне — гарантія всім пасажирам, що вони можуть спокійно планувати подорож", — прокоментував генеральний директор SkyUp Airlines Дмитро Сєроухов.

Водночас компанія пообіцяла повідомити про зміни, якщо вони відбудуться.

Нагадаємо, раніше SkyUp заявила, що зупиняє продаж квитків на рейси 14-16 лютого через вимоги лізингодавців та повідомлення страхових компаній, які відмовлялися страхувати польоти в повітряному просторі України. Також літак українського лоукостера не зміг приземлитися у Києві. Борт прямував із португальського острова Мадейра. Проте заходити в український авіапростір компанії заборонили.

Крім того, сьогодні турецька авіакомпанія Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну, а нідерландська авіакомпанія KLM та авіакомпанія Norwegian призупинили польоти до Києва та над територією України.

Водночас Міністерство інфраструктури України спростувало інформацію про закриття авіапростору над Україною. А у Львівському та Київському аеропортах немає скасувань рейсів.

Подорожі

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності