У Львові обрали найкращу кав'ярню міста

У Львові обрали найкращу кав'ярню міста

На вихідних у Львові відбувся фестиваль Lviv Coffee Festival. Мешканці міста мали можливість обрати найкращу кав’ярню Львова.

Кав’ярнею року стало KREDENS CAFE. На думку тих, хто голосував, вона найкраща у місті.

«Ми провели три кавові лекції, використали десятки кілограм кави, продали всі зготовані чизкейки та зготували понад 300 ірландських кав. А скільки ще людей прийшли до нас на сам собі бариста та просто проголосувати за нас, як за кав‘ярню року. Завдяки вашій підтримці ми здобули перемогу.», - йдеться на сторінці кав’ярні.

KREDENS CAFE є однією з «кавових» мереж Львова. Завітати до кав’ярні можна за 6 локаціями: пр. Свободи, 37; вул. Валова, 5; вул. Порохова 20 Д; вул. Під Дубом, 7Б; вул. Кульпарківська, 222А; вул. Стрийська,30;

Також на фестивалі обрали і інших номінантів. Тож найстильнішою кав’ярнею стала SDV Coffee. Тут пропонують класичні кавові напої та каву з собою. Розташований заклад за адресою вул. Краківська,23.

Найкращою Art кав’ярнею стала Кав'ярня-галерея «Штука». В закладі постійно проходять цікаві події та виставки. Зокрема, до 30 вересня у кав’ярні представлена виставка живопису Христини Приймак «Акваріум.Флораріум». Заклад розташований за адресою вул. Котлярська,8.

Заклад Кава Без Назви стала найкращою у номінації «Кава to go». Власники закладу асоціюють себе з простотою та зрозумілістю. Кав’ярня є дружною до тварин. Тож завітати на гарячу чашку кави з домашнім улюбленцем можна за адресою пл. Ринок, 29/27.

Переможцем у номінації «Кава і до кави» стала Про100 КАВА. Окрім кави в закладі працює кухня. Також у закладі можна придбати «кавові» подарунки. Знаходиться заклад за адресою вул. Пекарська, 5.

У номінації «Кава в джезві» стала кав’ярня Dominicanes/Домініканес. Зокрема у 2018 році власники закладу на Lviv Coffee Festival заварили каву у 20-літровій джезві. Спробувати каву та еклери можна за адресою вул. І. Федорова 21.

Lviv Coffee Festival є щорічним міським кавовим фестивалем. На ньому відомі кав’ярні пропонують свій вибір кави, та кавових ласощів. Подія відбувається восени кожного року в Палаці Потоцьких.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало історію першої ветеранської кав'ярні у Львові. Детальніше про історію та ідею Military Coffee читайте тут.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності