• Головна
  • Лайфстайл
  • Alyona Alyona змушена скасувати європейський тур: артистка розкрила причину

Alyona Alyona змушена скасувати європейський тур: артистка розкрила причину

Alyona Alyona змушена скасувати європейський тур: артистка розкрила причину

Власниця красивого та дзвінкого голосу alyona alyona повідомила про скасування майбутніх концертів. Зірка українського репу викладається максимум під час кожного виступу, тому не може допустити, щоб через проблеми зі здоров'ям на сцені щось пішло не за планом. Згідно з інформацією, опублікованою на порталі Meta.ua, європейський тур виконавиці скасовано. Ця новина сильно засмутила фанатів співачки, які вже встигли придбати квитки. Шанувальники сподівалися побачити виступи дівчини та отримати багато незабутніх емоцій. Однак раптова хвороба артистки спричинила те, що вона не змогла продовжити тур.

Що трапилося з alyona alyona?

Реперка розповіла журналістам, що вона старанно та інтенсивно готується до кожного концерту, щоб не розчарувати публіку, яка присутня у залі. На цей раз проблеми зі здоров'ям заважають їй виступати на тому рівні, до якого звикли її фанати. Свій діагноз зірка вирішила не розголошувати, але сказала, що не ставиться надто критично до обставин, що виникли. Дівчина вірить, що в майбутньому вона матиме багато можливостей продемонструвати свій вокальний талант на сцені.

Під час кожного виступу alyona alyona прагне поділитися з присутніми своєю неймовірною енергією. Публіка захоплюється треками зірки і отримує багато емоцій. Щоб зберегти свою зароблену репутацію, артистка не стала ризикувати і скасувала концерти, заплановані в кількох європейських містах. Реперка вирішила зайнятися своїм здоров'ям, щоб найближчим часом повернутися до активної творчості. Вона сказала, що в майбутньому на її шанувальників чекає багато приємних сюрпризів.

Цікаві подробиці про співачку

Українська виконавиця Альона Савраненко народилася та виросла на Кіровоградщині. У юні роки вона не мріяла про сцену, тож отримала диплом педагогічного університету. Після закінчення ВНЗ вона влаштувалася на посаду вихователя в одному із дитячих садків Київської області. Через деякий час дівчина зрозуміла, що хоче розвиватися у музичній сфері та вирішила виступати під псевдонімом alyona alyona.

Перший її відеокліп на пісню «Рибки» з'явився у мережі 2018 року. Виконавиця з'явилася у кадрі в купальнику і це привернуло увагу багатьох шанувальників українського репу.

Популярність реперки стрімко зростала. Вона стала несподіваним відкриттям для реп-культури. Статтю про незвичайну дівчину, яка виконує оригінальні композиції, було опубліковано в американському журналі Vogue. Незабаром Альону запросили на фестиваль Sziget, що проходив у Будапешті. 

У 2024 році alyona alyona разом зі співачкою Jerry Heil представили Україну з піснею Teresa & Maria на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2024”, що проходило у шведському місті Мальме, і зайняли почесне третє місце серед усіх інших виконавців.

Наразі артистка знаходить час не лише для своїх виступів, а й для співпраці зі знаменитостями. Вона пише пісні багатьом зіркам української естради та отримує за них чималі гонорари.

Лайфстайл

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності